the future of legal automation

JuriBlox bespaart u tijd. De interactieve tool helpt u razendsnel aan juridische documenten of adviezen die 100% relevant zijn. JuriBlox helpt bovendien te voldoen aan nieuwe privacywetgeving.

Waarom JuriBlox?

Juristen en advocaten balanceren tussen hectiek en opperste concentratie. Nauwkeurigheid is geboden, maar de werkdruk is hoog. JuriBlox vergroot de efficiëntie. Het online platform genereert juridische documenten en adviezen op maat. Ook registreert het elke verwerking van persoonsgegevens. Het systeem is gebruiksvriendelijk en voor iedereen geschikt.

NIEUWS

NDA tekenen? Laat Lynn u automatisch adviseren!

Met trots presenteert JuriBlox bv haar nieuwste juridisch hulpmiddel: NDA Lynn, een Artificial Intelligence die geheimhoudingscontracten (NDA's) kan reviewen. Met NDA Lynn krijgt u binnen enkele minuten een compleet advies over ieder artikel uit een voorgelegd geheimhoudingscontract.

De uitlegbaarheid van AI-uitspraken

Steeds meer legal tech diensten maken gebruik van kunstmatige intelligentie oftewel AI. Dit is een belangrijke ontwikkeling: hiermee kunnen machines zelf beslissingen nemen of analyses uitvoeren die voorheen alleen door mensen gedaan konden worden.

Contracteren voor software

Software is beschermd door het auteursrecht, en mag derhalve niet door derden worden gebruikt zonder toestemming van de auteursrechthebbende. De figuur om deze toestemming te verkrijgen heet een licentie.

Wilt u JuriBlox uitproberen? Druk dan op de knop hieronder en ervaar het zelf!