the future of legal automation

JuriBlox bespaart u tijd. De interactieve tool helpt u razendsnel aan juridische documenten of adviezen die 100% relevant zijn. JuriBlox helpt bovendien te voldoen aan nieuwe privacywetgeving.

Waarom JuriBlox?

Juristen en advocaten balanceren tussen hectiek en opperste concentratie. Nauwkeurigheid is geboden, maar de werkdruk is hoog. JuriBlox vergroot de efficiëntie. Het online platform genereert juridische documenten en adviezen op maat. Ook registreert het elke verwerking van persoonsgegevens. Het systeem is gebruiksvriendelijk en voor iedereen geschikt.

NIEUWS

PrivacyBlox over de AVG [20/20]: de AVG checklist - wat staat u te doen voor 25 mei?

Op 25 mei is het zo ver: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt van kracht. Veel is er al over geschreven, wat mag wel, wat mag niet en vooral: hoe moet je dit allemaal regelen? In deze blogreeks zijn we de kernpunten van de nieuwe Europese privacywet langsgelopen. Vandaag sluiten we af met een concreet stappenplan: wat staat u te doen om AVG compliant te worden?

PrivacyBlox over de AVG [19/20]: mag je altijd worden vergeten onder de AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG die vanaf 25 mei van kracht wordt, gaat vele nieuwe regels introduceren. Deze zijn erop gericht de privacy van Europese burgers te versterken. Een opvallend nieuw recht daarbij is het recht te worden vergeten: uit dossiers, uit profielen maar ook uit archieven. Hoe ver gaat dat recht nu?

PrivacyBlox over de AVG [18/20]: mogen persoonsgegevens nog buiten de Europese Unie worden opgeslagen?

Op 25 mei is het zo ver: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt van kracht. Deze wet is de strengste ter wereld waar het gaat om de bescherming van persoonsgegevens. Een belangrijke randvoorwaarde uit deze wet is dat persoonsgegevens alleen nog mogen worden gebruikt of opgeslagen in landen die net zo veilig zijn als de Europese Unie zelf voorschrijft. Dat maakt werken in veel landen erg lastig – met name in de Verenigde Staten.

Wilt u JuriBlox uitproberen? Druk dan op de knop hieronder en ervaar het zelf!