Terugblik op 2023

Nu het einde van 2023 nadert is het tijd om de balans op te maken: wat hebben we met JuriBlox bereikt en hoe kijken we naar het komende jaar? Ik neem jullie graag mee in de reis van onze organisatie.

Het jaar 2023 belooft een uitstekend jaar te worden voor JuriBlox. Door onze unieke visie op het gebied van documentcreatie helpen we organisaties om deze processen op een efficiëntere wijze in te richten. Van accountantskantoren tot aan verzekeringsmaatschappijen: onze oplossing is geschikt voor vrijwel iedere organisatie die te maken heeft met het creëren van grote aantallen aan (juridische) documenten.

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van documentgeneratie. Dat leidt niet alleen tot het implementeren van een platform als die van JuriBlox, ook leidt dit tot een andere denkwijze in het gehele proces om tot een (juridisch) document te komen. Efficiëntie is niet langer de enige drijfveer om documentprocessen geautomatiseerd uit te laten voeren. Wanneer het gaat om juridische documentatie wil je er zeker van zijn dat de inhoud kloppend is. Dat wordt nog belangrijker wanneer niet-juridische collega’s worden betrokken bij het opstellen van de juridische documenten.

Hét jaar van generatieve AI

In het jaar waar generatieve AI haar toevlucht nam, zijn we een van de weinige juridische SaaS-diensten die deze technologie (nog) niet toegepast heeft. Nu zou je denken: waarom niet? We zijn niet tegen generatieve AI, maar in de processen die we ondersteunen met ons platform wil je kunnen leunen op de vooraf gedefinieerde keuzes. Ondanks dat deze gemakkelijk of complex zijn. Aangezien deze keuzes met name gebaseerd zijn op de voorliggende situatie, is generatieve AI hier niet de oplossing. Juist het vergemakkelijken van het geven van de noodzakelijke input en het ondersteunen van de gemakkelijke én complexe keuzes voor het genereren van een document, zorgt voor een ijzersterke oplossing.

Wat hebben we wel toegevoegd?

Nu we geen generatieve AI hebben toegepast in onze software, hebben we veel tijd kunnen besteden aan de functionaliteit dat het maken van complexe juridische documenten mogelijk maakt. We geloven dat vrijwel ieder document met ons platform kan worden samengesteld. Veel of weinig pagina’s, groot of klein aantal velden, complexe of gemakkelijke afhankelijkheden: JuriBlox kan deze documenten genereren, zonder dat je als gebruiker de weg kwijtraakt in het platform. Dat betekent bijvoorbeeld dat we meerdere documenten tegelijkertijd per aanvraag kunnen aanmaken, met minder vragen de noodzakelijke input voor het document kunnen verkrijgen of logische verbanden kunnen leggen tussen de input die gegeven is.

Toekomstbestendig documentproces

Naast deze toevoegingen aan ons platform, hebben we de voorbereidingen getroffen voor het grootste project van de afgelopen jaren: de migratie naar een state-of-the-art hostingplatform. Met het groeiende aantal documenten dat dagelijks door onze software wordt gegenereerd, is het noodzakelijk om schaalbare capaciteit te kunnen leveren. Op piekmomenten moet het platform grote aantallen documenten in een paar seconden tijd kunnen genereren. Dat kan enkel door een stabiel hostingplatform dat klaar is voor de toekomst. Dat doen we op basis van de Kubernetes technologie. In het komende jaar zullen we de applicatie gaan verhuizen, zodat we iedere klant kunnen voorzien van een toekomstbestendig documentproces.

Partnerschappen

Waar we met JuriBlox slechts een gedeelte van de cyclus van een juridisch document raken, zijn strategische partnerschappen van belang om het gehele documentproces perfect te kunnen ondersteunen. Daarom focussen we ons op het integreren van ons platform in andere sterke oplossingen. Zo zijn we in het afgelopen jaar een samenwerking gestart met Contractify om de gehele contract lifecycle te kunnen vernieuwen. Met de oplossing van hen, creëren we de optimale reis van een document: van initiatie tot aan beheer.

Niet alleen beheer van juridische documenten is van belang, ook het vastleggen van overeenstemming kan worden gedigitaliseerd. Daarom werken we nauw samen met partners die voorzien in digitale ondertekening van deze documenten. We hebben onder andere geïntegreerd met Evidos, DocuSign, Validsign en PKIsigning.

Ons team

Gezien alle ontwikkelingen en integraties hebben we veel werk te verzetten. Met de komst van ons eigen ontwikkelteam aan het begin van het jaar, kunnen we ons platform naar het volgende niveau tillen.

Ondanks dat we ons uitdagende doelstellingen hebben gesteld, is het af en toe ook goed om te ontspannen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Daarom zijn we dit jaar met het team vertrokken naar Brugge voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Van het verkennen van de historische straten tot het genieten van heerlijke Belgische chocolaatjes en bieren. We zijn blij met het geweldige team dat we hebben en kijken ernaar uit om samen nieuwe mijlpalen te bereiken!

JuriBlox in 2024

Die mijlpalen zien we voor 2024 in groei van onze organisatie en verdere professionalisering van ons product. Naast het kunnen transformeren van processen bij nieuwe klanten, leggen we ook de nadruk op de kwaliteit van onze dienstverlening. Ondanks dat we de kwaliteit al in hoge mate kunnen leveren, zijn er altijd verbeterpunten. Daarom staat onder andere het verkrijgen van een ISAE verklaring, het verhuizen van onze hostinginfrastructuur en het verbeteren van het fundament van onze software op de planning voor het komende jaar. Hét jaar waarin we onze unieke visie voort kunnen zetten en waarin we jouw organisatie helpen om documentprocessen te kunnen optimaliseren!


JuriBlox Logo White

Dé bouwsteen van het juridische proces

Oplossingen

© 2016 – 2024 JuriBlox B.V.