JURIBLOX A.I.

We creëren praktische AI-toepassingen voor de juridische sector

JuriBlox Labs

NÓG SLIMMER WERKEN DOOR PRAKTISCHE TOEPASSINGEN VAN TECH TRENDS VOOR JOUW BUSINESS

Hoe kunnen we documenten en documentflows nóg slimmer maken? Voor dat doel experimenteren we in JuriBlox Labs. In samenwerking met klanten kijken we naar praktische vertalingen van trends en ontwikkelingen.

Mark

Of neem contact op met Mark Hoogewerf
+31 (0)20 229 33 45 of m.hoogewerf@juriblox.nl

LABS
VOORDELEN

Voorop

Loop voorop in trends en ontwikkelingen

We experimenten en implementeren ontwikkelingen voor praktische toepassingen voor jouw business

Proefgebruikers

Gebruik nieuwe software als proefgebruiker, kosteloos

Samen met gebruikers maken we de software slimmer en beter. In ruil voor geanonimiseerd gebruik van je documenten kun je de software kosteloos gebruiken

Doc automation

Ervaar het gemak van document automation

Wat is de toekomst van document automation en clever documents? Je ervaart het nu al in JuriBlox Labs!

NDA LYNN

NDA Lynn is een Artificial Intelligence die Engelstalige geheimhoudingscontracten (NDA’s) kan reviewen. Binnen enkele minuten krijg je een compleet advies over elk artikel uit een geheimhoudingsovereenkomst: ‘acceptabel’, ‘twijfelachtig’, of ‘niet acceptabel’. In het advies geeft NDA Lynn aan wat dealbreakers kunnen zijn en waarom, en welke andere issues er mogelijk kunnen spelen.

Deze nieuwe software haalt haar expertise uit een databank van kennis die via een neuraal netwerk gestructureerd is tot kunstmatige intelligentie. Dit neurale netwerk is een support vector machine, met daarin de inhoud van honderden bestaande documenten in kaart om onderlinge tekstrelaties te leggen.

Zo kan NDA Lynn onderscheid maken tussen gunstige en ongunstige afspraken en herkennen of een document beide partijen beschermt of juist eenzijdig is.

Laat NDA Lynn je NDA kosteloos reviewen

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Benieuwd wat onze software jouw organisatie kan bieden?

We laten je graag zien welke toepassingen onze software kent en hoe je dit optimaal voor je bedrijfsprocessen kunt inzetten. Vul het formulier hiernonder in, dan nemen we contact met je op om een demo in te plannen.

Wat haal je uit een demo? 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.