JURIDOX

Altijd een document op maat

DocStore

MEER DAN 60 HOOGWAARDIGE JURIDISCHE DOCUMENTEN

Zo zonde: steek je veel tijd en energie in je business, heb je de nodige juridische documenten niet paraat op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan anders! Met JuriDox maak je binnen 15 minuten een document op maat door een begrijpelijke vragenlijst. De documenten worden geleverd en onderhouden door zorgvuldig geselecteerde kennispartners, zoals ICTRecht en Grant Thornton.

Met JuriDox heb je de keuze uit meer dan 60 juridische documenten en bestel je snel een juridisch document op maat voor jouw organisatie. Een advieswizard helpt je verder als je niet precies weet welk document je nodig hebt. De vragenlijsten zorgen ervoor dat je document op maat is. Zo weet jij ook precies welke keuzes voor je business achter het document liggen. Kom je niet uit de vragenlijst? Bij veel vragen staat uitleg of toelichting. Ook zijn onze medewerkers onder andere via chat en telefoon altijd bereikbaar voor vragen.

Van een privacyverklaring tot een managementovereenkomst. Je vindt het document in JuriDox. Onze webshop accepteert alle gangbare betaalmethoden. Na betaling stelt onze software direct je document op en heb je het binnen enkele minuten in je mailbox.

Wilt u een eigen webshop aanbieden? Neem dan contact op voor een demo. Wij leveren JuriDox namelijk ook whitelabel.

JURIDOX

VOORDELEN

Gids

Gerenommeerde kennispartners

De juristen van JuriBlox en haar kennispartners houden de documenten up-to-date met wijzigingen in wet- en regelgeving. Het gaat om specialisten uit het vakgebied.

Aansluitend

Relevant voor jouw situatie

Door de interactieve vragenlijst bij elk document stel je een document op dat toegespitst is voor jouw situatie. Zo word je niet geconfronteerd met maatwerktarieven van uw advocaat of jurist.

Relevant

Whitelabel mogelijkheden

De webshop kan ook als whitelabel shop worden afgenomen met jouw eigen documenten. JuriBlox kan hiermee volledig ontzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van contentbeheer.

ONBEPERKT AANTAL DOCUMENTEN ...

voor een vast bedrag per maand. Grootgebruiker van standaard documenten? Met een abonnement op JuriDox heb je alle documenten voor een vast bedrag per jaar binnen handbereik. Daarnaast kun je tegen sterk gereduceerd tarief juridisch advies inkopen bij onze kennispartners.

Vanaf € 15 per document of € 399 voor een jaarabonnement