JURIBLOX LEGAL SUITE

Al je juridische documenten slim geautomatiseerd in een eigen veilige en efficiënte portal. Bespaar minimaal 1500 uren per jaar en werk 31% sneller door gebruik te maken van JuriBlox Legal Suite. Uitermate geschikt voor bedrijfsjuristen en inkopers van middelgrote en grote organisaties. Download de brochure voor meer informatie! 

JuriBlox Legal Suite

EEN PORTAL OM AL HET JURIDISCHE WERK TE AUTOMATISEREN

JuriBlox Legal Suite maakt het mogelijk om binnen een eigen portal al je documenten te automatiseren. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld eigen overeenkomsten worden gebruikt. Daarnaast bieden we ook gebruiksklare, actuele templates aan. Bovendien is het mogelijk workflows te creëren, autorisaties in te stellen en bijvoorbeeld klanten in te laten loggen.

Daarnaast kun je externen uitnodigen om samen te werken in een juridisch document (onderhandelen via track changes). Het versiebeheer zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent. 

Vervolgens kun je het document online laten ondertekenen en veilig opslaan in de Cloud waardoor je overal toegang hebt tot de database. Wij hanteren strenge eisen aan de informatiebeveiliging en zijn dan ook ISO gecertificeerd! 

 

Mark

Of neem contact op met Mark Hoogewerf
+31 (0)20 229 33 45 of m.hoogewerf@juriblox.nl

LEGAL SUITE
VOORDELEN

Gids

Wijzigingen vanaf één centraal punt

Wijzigingen in templates voer je vanaf een centraal punt door. Daarmee kunnen alle documenten met terugwerkende kracht worden bijgewerkt, inclusief versiebeheer

Aansluitend

JuriBlox Privacy zit in de Legal Suite

Het Verwerkingsregister, DPIA’s, verwerkersovereenkomstem en alles wat u nodig heeft om aan uw administratieve verplichtingen onder de AVG te voldoen

Relevant

Mogelijkheden tot juridische content en custom software

JuriBlox Legal Suite is uit te breiden met juridische content die door JuriBlox en haar kennispartners wordt onderhouden, en met custom oplossingen, zoals je eigen documenten, webshop of een klantportaal

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN BINNEN LEGAL SUITE

Geen omkijken of je wel met de juiste template werkt of beschik je zelf niet over kennis van een specifiek juridisch gebied? JuriBlox Legal Suite is uit te breiden met juridische content die JuriBlox en haar kennispartners onderhouden. Daarmee ondervang je wijzigingen in nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe jurisprudentie en uitbreidingen van de documenten. We bieden contentpakketten aan op het gebied van onder meer IT-recht, privacyrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

JuriBlox Legal Suite is tevens uit te breiden met maatwerk functionaliteiten gebaseerd op onze software. Bied jij je klanten veel standaard juridische documenten aan, waarvan het opstellen repeterend en veel handmatig werk vereist? Met JuriBlox Legal Suite is het mogelijk een documentenshop op te zetten of een portal in te richten om je leveranciers te auditen.

Vanaf € 79 per maand

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Benieuwd wat onze software jouw organisatie kan bieden?

We laten je graag zien welke toepassingen onze software kent en hoe je dit optimaal voor je bedrijfsprocessen kunt inzetten. Vul het formulier hiernonder in, dan nemen we contact met je op om een demo in te plannen. Wat haal je uit een demo? 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.