Directeur van JuriBlox – Niels Winters – helpt online werken te vergemakkelijken door gratis premium features beschikbaar te stellen

23 maart 2020 - NielsWinters

 

Allereerst hoop ik dat jij en je collega's in goede gezondheid zijn! Vanuit JuriBlox wensen wij iedereen sterkte in deze lastige tijden. Ondanks de snelle ontwikkelingen ziet het er helaas niet naar uit dat deze crisis snel voorbij is. Organisaties en processen zullen in een sneltreinvaart moeten omschakelen om de maatschappij draaiende te houden.

Het team van JuriBlox blijft organisaties ondersteunen met het digitaliseren van hun juridische processen. Al onze medewerkers werken veilig thuis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van onze online dienstverlening. Wij zullen je per mail en via LinkedIn op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen.

Vanuit JuriBlox wil ik graag onze hulp aanbieden om er voor te zorgen dat de onderhandelingen en het ondertekenen van contracten niet stil komen te liggen.

Daarom stellen wij – op afroep – de twee premium features online onderhandelen en digitaal onderteken kosteloos beschikbaar tot en met 31 mei 2020. Op die manier hopen wij je een helpende hand te bieden.

Meer informatie via https://www.juriblox.nl/brochure

 

Deel dit artikel met uw netwerk:
E-mailLinkedinFacebookTwitter

Gerelateerde artikelen

Als je weinig met persoonsgegevens werkt en je register slechts enkele verwerkingen bevat die zelden veranderen, dan is Excel de juiste keuze voor jou. Er zijn talloze voorbeeldregisters online te vinden die je kunt aanpassen […]

Mijn meest recente werktrip bracht me naar Londen, waar ik de kans kreeg om me onder te dompelen in de wereld van Legal Tech bij Legal Geek. Als Europa’s grootste Legal Tech conferentie, bleek dit […]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.