Als FG eenvoudig privacy compliant

De functie van Functionaris Gegevensbescherming brengt een behoorlijke hoeveelheid administratieve werkzaamheden met zich mee. Hoe zorg je dat deze taken allemaal worden uitgevoerd en je het overzicht houdt?

JuriBlox Privacy is speciaal ontwikkeld om eenvoudig en efficiënt al jouw AVG-taken af te vinken. Alle kennis en tooling die je nodig hebt in één oplossing.

Voorbeeld menu en dashboard JuriBlox
Overzicht van verwerkingsregister in Juriblox menu
Voorbeeld van Privacy Compliance overzicht Juriblox
Voorbeeld Versiebeheer binnen JuriBlox
Voorbeeld register Gegevensbescherming

Deze Functionarissen Gegevensbescherming werken al met JuriBlox

Logo DAS Rechtsbijstand
Logo Driessen
Logo Van Lanschot Kempen
Mobiel.nl
Thuiswinkel

Werk als FG samen met je collega's

Moeiteloos compliant

Met JuriBlox Privacy is het mogelijk om snel en moeiteloos een complete privacy-administratie op te zetten, terwijl je samenwerkt aan een aantoonbare naleving van de AVG.

Dankzij de gestuurde en interactieve functies van JuriBlox kunnen alle afdelingen gemakkelijk verwerkingen bijhouden, datalekken melden, risicoanalyses uitvoeren en verwerkersovereenkomsten opstellen. Als Functionaris voor Gegevensbescherming (FG) of Data Privacy Officer (DPO) kun je dit werk met een gerust hart uit handen geven, eenvoudig het werk van anderen controleren en automatisch op de hoogte blijven van alle privacyontwikkelingen binnen de organisatie.

Voorbeeld register Gegevensbescherming

Altijd up to date

Inzicht door overzicht

Met JuriBlox privacy behoud je altijd een nauwkeurig overzicht van je privacy administratie, terwijl je alert blijft op alle potentiële risico’s.

Ontdek de mogelijkheden van JuriBlox om inzichten te verkrijgen en specifieke delen van je administratie te exporteren. Of je nu behoefte hebt aan een diepgaande analyse of een beknopt overzicht, wij bieden de oplossing die bij jou past. Zo heb je direct inzicht in de inhoud van verwerkersovereenkomsten, identificeer je moeiteloos verwerkingen met een hoog risico, zie je welke gegevens door specifieke afdelingen of systemen worden verwerkt en blijf je op de hoogte van eventuele beveiligingsincidenten die zich in het afgelopen jaar hebben voorgedaan.

Klaar om jouw processen te automatiseren?