De #1 oplossing voor bedrijfsjuristen

Legal zit in ons DNA. Van onze geavanceerde vragenlijsten- en template builder tot onze automatische workflows. JuriBlox is de enige oplossing die krachtig en veelzijdig genoeg is om aan alle behoeften van de bedrijfsjurist te voldoen.

En omdat we samenwerken met ervaren Legal Tech consultants, onze eigen editor en contract management hebben ontworpen staan we klaar om zelfs de meest uitdagende juridische taken aan te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat het platform voldoet aan de behoeften van juristen in elk soort organisatie.

Office-JuriBlox-Mike

Een greep uit Onze klanten

Logo DAS Rechtsbijstand
Logo Driessen
Logo Van Lanschot Kempen
Mobiel.nl
Thuiswinkel

Door juristen, voor juristen

Een complete oplossing

Gestandaardiseerd en uniform werken maar toch ruimte laten voor efficiënt maatwerk. JuriBlox biedt het beste van beide werelden door te werken met (eigen) geautomatiseerde modellen en de vrijheid/flexibiliteit te bieden die voor het maatwerk nodig is.

Focus op wat belangrijk is

De ultieme ontzorging

De combinatie van onze krachtige vragenlijsten en geavanceerde workflows zorgen er voor dat je altijd op de hoogte bent van elk document dat afwijkt van jouw standaard. Geef het tijdrovende werk van het opstellen en controleren van routine documenten uit handen, zodat jij je kunt concentreren op strategische en complexe juridische kwesties. Met de strakke processen van JuriBlox kunnen documenten snel en nauwkeurig worden opgesteld en ben je altijd zeker van de inhoud.

Ben je klaar om jouw processen te automatiseren?