Menu

JuriBlox Labs

Met JuriBlox lopen we graag voorop in de ontwikkelingen die bij kunnen dragen aan het dagelijkse (juridische) werk. We zijn daarom continue bezig om deze ontwikkelingen een eigen kans te geven. Hiervoor hebben we JuriBlox Labs opgezet. Een eigen label waarin Artificial Intelligence, neurale netwerken en deep learning geen onbekende termen zijn. Een eigen label waarin we deze – voor ons bekende – termen kunnen implementeren en uitproberen. Op deze pagina vind je een aantal van onze projecten!

Wil je meer weten over of meewerken aan deze nieuwe ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op!

NDALynn.com

NDA Lynn is een Artificial Intelligence die geheimhoudingscontracten (NDA's) kan reviewen. Met NDA Lynn krijgt u binnen enkele minuten een compleet advies over ieder artikel uit een voorgelegd geheimhoudingscontract: acceptabel, twijfelachtig of écht niet acceptabel. Het advies wordt opgebouwd middels een databank van kennis die via een neuraal netwerk is gestructureerd tot een kunstmatige intelligentie.

NDA Lynn is opgebouwd als een neuraal netwerk, specifieker een zogeheten support vector machine waarmee de inhoud van honderden bestaande documenten in kaart is gebracht om onderlinge tekstrelaties te leggen. Zo kan het systeem onderscheid maken tussen bijvoorbeeld strenge en eenvoudige veiligheidseisen, en herkennen of een document eenzijdig is of juist ter bescherming van beide partijen.

Laat uw NDA reviewen via ndalynn.com