Welkom bij JuriBlox Legal Tech Spotlight

De Webserie over AI & LegalTech!

Ontdek de toekomst van LegalTech met JuriBlox

Ben jij al klaar voor een revolutie in de juridische wereld? Ga met Steven Ras en Mark Hoogewerf mee op een spannende reis door de innovatieve wereld van Legal Tech met deze exclusieve webserie.

Ontdek de mogelijkheden van praktische toepassingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Aan de hand van geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s) wordt helder uitgelegd hoe Legal Tech jouw juridische processen kan ondersteunen. Leer alles over het moeiteloos opstellen van contracten en het efficiënt beoordelen met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). Ervaar vandaag nog de kracht van innovatieve Legal Tech oplossingen.

Waarom moet je kijken?

In een tijd waarin de vraag naar juridisch talent hoog is en het werk zich op veel afdelingen opstapelt, is het vinden van een passende oplossing een uitdaging. Maar niet langer! Met onze webserie willen we je praktische inzichten en bruikbare tips geven die je meteen in jouw praktijk kunt toepassen. Of je nu een doorgewinterde advocaat bent, een inkoper of gewoon nieuwsgierig naar de toekomst van legaltech, deze webserie is speciaal voor jou gemaakt.

Krijg nu toegang!

Mis deze kans niet om de toekomst voor te blijven. Om toegang te krijgen tot onze exclusieve webserie, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen met je naam en e-mailadres. Na het verzenden krijg je direct toegang tot het begin aan jouw Legal Tech reis.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit Onze klanten

Logo DAS Rechtsbijstand
Logo Driessen
Logo Van Lanschot Kempen
Mobiel.nl
Thuiswinkel

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van JuriBlox?

Met zowel juridische als technische expertise, begrijpen we bij JuriBlox als geen ander de uitdagingen waarmee organisaties van alle groottes te maken hebben op het gebied van documentatie. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige software, maar ook ondersteuning en expertise op het gebied van procesautomatisering.

Welke type documenten kan ik met JuriBlox opstellen?

Met onze krachtige template builder kunnen vrijwel alle documenten die regelmatig voor jouw organisatie nodig zijn, geautomatiseerd opgesteld worden. Onze implementatiespecialisten vertalen alle verschillende varianten van jouw document naar één efficiënte en overzichtelijke vragenlijst. Of het nu gaat om een overeenkomst, brief of advies, al deze documenten kun je maken met ons platform.

Ik heb zelf niet de capaciteit om een nieuwe tool te implementeren, wat nu?

JuriBlox biedt klanten een complete ontzorging aan. Dit omvat alles van gebruikerstrainingen tot een volledige technische implementatie. Onze legal tech specialisten staan klaar om jouw organisatie te helpen bij het automatiseren van alle document processen.

Kan ik met JuriBlox mijn contracten bewaren en beheren?

Ja, in JuriBlox kun je eenvoudig je contracten genereren, verschillende versies inzichtelijk beheren en opslaan voor archivering. Voor uitgebreide functies zoals analyse en efficiënte opvolging, integreren wij met contract lifecycle management diensten zoals Contractify.

Integreren jullie ook met mijn huidige systemen?

JuriBlox biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en werkt samen met verscheidene juridische software- en dienstverleners. Bekijk onze volledige lijst met partners hier. Als jouw huidige dienstverlener nog niet is opgenomen in ons overzicht, neem dan contact op voor meer informatie over de maatwerk mogelijkheden.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Alle data van JuriBlox wordt opgeslagen in Nederland, met versleutelde back-ups in een apart datacentrum. Daarnaast is JuriBlox ISO27001 gecertificeerd, waardoor we jaarlijks beoordeeld worden op ons beveiligingsbeleid.