NDA tekenen? Laat Lynn u automatisch adviseren!

27 oktober 2017 - Arnoud Engelfriet

Het advies wordt opgebouwd middels een databank van kennis die via een neuraal netwerk is gestructureerd tot een kunstmatige intelligentie. De dienst is gratis. De NDA of geheimhoudingsovereenkomst is een standaarddocument bij veel zakelijke transacties, met name in de high-tech sector. Partijen willen met elkaar samenwerken, maar willen vooraf vastleggen dat bepaalde zaken vertrouwelijk moeten zijn. Een NDA laten reviewen door een jurist is vaak veel werk, en ook nog eens duur. Voor veel ondernemers is dat een lastig feit. Tegelijk wil ook niemand 'blind' een contract tekenen met mogelijk negatieve consequenties.Vandaar NDA Lynn: geautomatiseerde analyse en advies, deskundig en praktisch zoals u van ons gewend bent. U uploadt een document in Word of PDF, en binnen enkele minuten ontvangt u een keurig overzicht van alle belangrijke aspecten en hoe ernstig dit voor u is. Het systeem stelt slechts één vraag: gaat u informatie geven, krijgen of allebei? Het antwoord daarop bepaalt namelijk in belangrijke mate of een document gunstig voor u is.NDA Lynn is opgebouwd als een neuraal netwerk, specifieker een zogeheten support vector machine waarmee de inhoud van honderden bestaande documenten in kaart is gebracht om onderlinge tekstrelaties te leggen. Zo kan het systeem onderscheid maken tussen bijvoorbeeld strenge en eenvoudige veiligheidseisen, en herkennen of een document eenzijdig is of juist ter bescherming van beide partijen.De dienst is gratis. Als u twijfelt over de bevindingen, dan kunt u voor 99 euro een menselijk advies bijkopen. En ziet u fouten, dan is de review natuurlijk ook gratis. Daarnaast is NDA Lynn ontworpen als een zelflerend systeem, waarbij iedere gereviewde NDA wordt gebruikt om NDA Lynn te verbeteren. Wie dat niet wil, betaalt een afkoopsom van 45 euro.Nieuwsgierig? Kijk op NDALynn.com en zie zelf hoe makkelijk het gaat.

Deel dit artikel met uw netwerk:
E-mailLinkedinFacebookTwitter

Gerelateerde artikelen

Het jaar 2023 belooft een uitstekend jaar te worden voor JuriBlox. Door onze unieke visie op het gebied van documentcreatie helpen we organisaties om deze processen op een efficiëntere wijze in te richten. Van accountantskantoren […]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.