Oplossingen

Een juridische marktplaats voor nieuwe klanten, contract generatie tool of interne kennisbank om informatie en procesafspraken te beheren? JuriBlox biedt voor iedere situatie een geschikte oplossing.

JuriBlox Documents

Of het nu een NDA, een arbeidsovereenkomst of algemene voorwaarden betreft: elk juridisch document moet feilloos zijn. Iemand die een advocaat, bedrijfsjurist of inkoper inschakelt, verwacht documenten die 100% relevant zijn. Dit betekent dat alle bepalingen moeten aansluiten bij de specifieke casus. Met slimme automatisering voorkomt u tijdrovend handmatig maatwerk en onnodige fouten.


JuriBlox Documents

JuriBlox Shop Software

Ondernemers en consumenten zoeken hun juridisch advies steeds vaker online. Dit ondermijnt de traditionele dienstverlening en de tarieven. Maar internet hoeft geen bedreiging te zijn. Zo kunt u een webshop voor juridische diensten openen. Online bereikt u een nieuw klantsegment, bevordert u cross-selling en genereert u omzet.


JuriBlox Shop Software

JuriBlox Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) is van toepassing op elke organisatie die Europese persoonsgegevens verzamelt of verwerkt. Uw organisatie heeft administratieve plichten om de bescherming van persoonsgegevens en transparantie van de processen daaromheen te kunnen garanderen.


JuriBlox Privacy

JuriBlox Workflows

De mensen die uw juridisch advies wensen, verwachten dat deze is toegespitst op hun situatie. Het advies wordt pas relevant met specifieke toevoegingen aan een generieke basistekst. Met slimme automatisering kost dit geen extra tijd. JuriBlox maakt van elk juridisch advies efficiënt maakwerk.

Begin vandaag met slimme automatisering!