Oplossingen

Verschillende gebruikers maken gebruik van het JuriBlox platform. Lees hieronder welke oplossingen we bieden voor elk type gebruiker.

Onderhandelen en ondertekenen

Juridische documenten zijn onmisbaar voor een bedrijfsjurist dan wel legal counsel. Maar door toenemende werkdruk is de kans groot dat processen vertragen, documenten inconsistent zijn en fouten bevatten.

Kennisbeheer

Gestandaardiseerd en uniform werken maar toch ruimte laten voor efficiënt maatwerk? Voor advocaten en juristen kantoren is het vaak een keuze tussen één van de twee. Met JuriBlox is dit dilemma verledentijd.

Eenvoudig privacy compliant

Inzichtelijk maken van datastromen, sluiten en archiveren van verwerkersovereenkomsten, het aanleggen van een register voor gegevensverwerkingen, beveiligingsincidenten etc. Compliant zijn aan de AVG brengt behoorlijk wat administratieve werkzaamheden met zich mee.

Documentcreatie

Juridische documenten zijn onmisbaar voor een inkoper. Maar door toenemende werkdruk is de kans groot dat processen vertragen, documenten inconsistent zijn en fouten bevatten. Door JuriBlox in te zetten kunnen (inkoop)contracten in een handomdraai worden opgesteld.

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.