Het beste van twee werelden

Gestandaardiseerd en uniform werken maar toch ruimte laten voor efficiënt maatwerk? Voor advocaten en juristen kantoren is het vaak een keuze tussen één van de twee. Met JuriBlox is dit dilemma verledentijd. JuriBlox biedt het beste van beide werelden door te werken met (eigen) geautomatiseerde modellen en de vrijheid/flexibiliteit te bieden die voor het maatwerk nodig is.

Kennisbeheer
Snel een goed eerste concept

Het eerste concept van een document of contract is vaak het startpunt van de specialist. Daarna begint het echte werk pas. Met JuriBlox heb je dan ook niet alleen snel een goed eerste concept in handen, maar ook in het vervolgproces biedt JuriBlox de advocaat of jurist de juiste tools om efficiënter te werk te gaan.

 

Veilig kennis delen

Eén online tool om juridische kennis te onderhouden/delen, documenten te creëren, aan samen te werken met collega’s of zelfs klanten, uit te onderhandelen met derden, en centraal te archiveren. Het gehele proces in één slimme tool. Veilig, gecontroleerd en inclusief versiebeheer.

Kennisbeheer

Kennisbeheer

Bouw en onderhoud eenvoudig een database met juridische bepalingen en modellen/templates. Deze kunnen vervolgens als bouwblokken worden gebruikt om documenten op efficiënte wijze op te stellen of aan te passen. Hierdoor neemt de kennisdeling en uniformiteit binnen kantoor toe, en daarmee de kwaliteit van de documenten.

Eenvoudig contracten opstellen

Documentcreatie

Stel nieuwe documenten samen door gebruik te maken van semiautomatische modellen, standaardbepalingen in je document te slepen of een combinatie van de twee. Door optimaal gebruik te maken van eerder opgedane kennis wordt de kwaliteit van de documenten vergroot. De flexibiliteit, vrijheid en mogelijkheden om de klant/cliënt in het creatieproces te betrekken zorgen voor een toename in efficiëntie.

Documentcreatie
Onderhandelen en ondertekenen

Samenwerken met klant of onderhandelen met derden

JuriBlox maakt het mogelijk om niet-gebruikers uit te nodigen om een document te bekijken. In een uitgeklede versie van het systeem is het document te zien, is versiebeheer inzichtelijk en kunnen opmerking of suggestie worden geplaats. Deze online omgeving biedt de ideale manier om (realtime) samen te werken of te onderhandelen waardoor het heen en weer mailen van bestanden verleden tijd is.

Onderhandelen en ondertekenen

Lynn (AI)

Voor veel advocaten of juristen bestaat de dienstverlening niet alleen uit het opstellen van documenten. Een groot deel van de werkzaamheden/dienstverlening dient te worden besteed aan het reviewen van bestaande documenten of contracten. Met Lynn is handmatig (letter voor letter) reviewen een taak van het verleden. De AI is in staat een document te analyseren en beoordelen. Deze uitgebreide analyse wordt getoond in een rapport of als commentaar in het originele document. Lynn is in staat de kern van een document te ontleden, deze te interpreteren en in perspectief te plaatsen. In welk perspectief? Dat bepaal je zelf. Je kan jouw eigen dealbreakers en red flags in het systeem verwerken. Gebruik Lynn intern om de eerste check uit te voeren of biedt de service direct whitelabel aan eigen klanten.

NDA Lynn
Juridische documentenshop

Juridisch portaal en documentenshop

Verleng je dienstverlening met een whitelabel juridische portaal. In dit portaal kunnen klanten inloggen om hun bestaande documentatie terug te vinden, zelf met modellen aan de slag te gaan, documenten laten reviewen en directe hulp van een specialist in te roepen. Zelfs een eigen documentenshop behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.