Juridische optimalisatie en ontzorging

Juridische documenten zijn onmisbaar voor een bedrijfsjurist dan wel legal counsel. Maar door toenemende werkdruk is de kans groot dat processen vertragen, documenten inconsistent zijn en fouten bevatten. Door JuriBlox in te zetten kunnen overeenkomsten in een handomdraai worden opgesteld. Op maat en aan de hand van de laatste standaarden. Van kennisbeheer tot digitale handtekening. Alles gecontroleerd en overzichtelijk in één systeem.

Onderhandelen en ondertekenen
Geef werk uit handen

Het is niet langer nodig om alles als specialist alles zelf te doen. Gebruik JuriBlox om het opstellen van standaarddocumenten uit handen te geven aan een andere afdeling (bijvoorbeeld sales voor een NDA), terwijl je grip houdt op de kwaliteit en inhoud. Van kennisbeheer tot digitale handtekening, alles gecontroleerd en overzichtelijk in één systeem.

 

Juridische templates

Met JuriBlox maak je zelf of laat je collega’s gebruik maken van juridische templates. Door interactieve vragenlijsten heb je in een handomdraai het juiste document op maat te pakken, zo ook de niet-jurist. Dit betekent dat bijvoorbeeld sales, inkoop of HR hun eigen documenten kunnen samenstellen, met behulp van vooraf goedgekeurde templates.

 

Controle

Indien er maatwerk nodig is of niet goedgekeurde bepalingen worden gebruikt, dan gaat het document automatisch op slot en komt het document ter controle bij de specialist te liggen.

Kennisbeheer

Kennisbeheer

Bouw en onderhoud eenvoudig een database met juridische bepalingen en templates. Deze kunnen vervolgens als bouwblokken worden gebruikt om documenten op efficiënte wijze op te stellen of aan te passen. Hiermee houd je de controle over de inhoud van je juridische documenten.

Eenvoudig contracten opstellen

Documentcreatie

Gebruik als specialist de standaard bepalingen als bouwblokken voor een nieuw document of kies er als niet-juristen voor om de sturende/interactie vragenlijst te gebruiken. Op beide manieren heb je snel een goed document op maat te pakken.

Documentcreatie
Contract Life-Cycle Management

Contract Life-Cycle Management

Het is belangrijk om grip te houden op de inhoud en status van documenten en contracten. Met behulp van JuriBlox hou je de controle van het eerste concept tot aan getekende versie. Taken, workflows, vergaand versiebeheer, specifieke notificaties en geautomatiseerde goedkeuringsprocessen zorgen ervoor dat je ten alle tijden op de hoogte bent en het overzicht bewaard.

Onderhandelen en ondertekenen

Onderhandelen en ondertekenen

Groot onderdeel van het contractproces zijn de onderhandelingen. Schijnbaar eindeloos en zonder overzicht heen en weer mailen van documenten behoort nu tot het verleden. Onderhandel eenvoudig met derde of werk samen met collega’s om van een reeds opgesteld document een perfect eindproduct te maken. Met de Team Editor is het mogelijk om (realtime) samen te werken met zowel andere JuriBlox-gebruikers als mensen die niet over een JuriBlox account beschikken. Middels suggesties (track changes) en opmerkingen kun je wijzigingen onderbouwen en suggesties accepteren of weigeren, inclusief versiebeheer. Zo kom je intern of extern op efficiënte wijze tot de eindversie waar iedereen achterstaat.

Onderhandelen en ondertekenen
NDA Lynn

Lynn (AI)

Net zo belangrijk als het opstellen van documenten is het reviewen van bestaande versies. Ook hier ontstaan langdurige processen die de dagelijkse business kunnen vertragen. Met Lynn is handmatig (letter voor letter) reviewen een taak van het verleden. Deze AI is in staat een document te analyseren en beoordelen aan de hand van jouw specifieke bedrijfsbeleid. Vervolgens wordt er verteld of je mag tekenen of niet. Wil je weten waarom? Bekijk het rapport of download de geannoteerde versie waar de opmerkingen direct in het originele document zijn geplaatst.

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.