Eenvoudig en overzichtelijk privacy compliant

Inzichtelijk maken van datastromen, sluiten en archiveren van verwerkersovereenkomsten, het aanleggen van een register voor gegevensverwerkingen, beveiligingsincidenten etc. Compliant zijn aan de AVG brengt behoorlijk wat administratieve werkzaamheden met zich. Hoe zorg je dat deze taken allemaal worden uitgevoerd en je het overzicht houdt? JuriBlox biedt uitkomst voor de functionaris gegevensbescherming en privacy officer.

Eenvoudig privacy compliant
Snel en eenvoudig een volledige privacy administratie

Met JuriBlox wordt er snel en eenvoudig een volledige privacy administratie opgezet. Niet alleen door de FG of PO. Door het sturende en interactieve karakter van JuriBlox kan iedere afdeling verwerkingen bijhouden.

 

Een uitdaging

Het privacy compliant worden is een uitdaging, maar zorgen voor het beheer en privacy compliant blijven is een echte uitdaging. Daarom biedt JuriBlox verschillende gebruikersvriendelijke mogelijkheden om de documenten, registers en (risico)analyses up-to-date te houden. Snel, eenvoudig en met vergaand versiebeheer.

 

Gedetailleerd inzicht

Als je compliant bent, dan moet je dat uiteraard kunnen aantonen. JuriBlox biedt verschillende manier om inzichten te verkrijgen of delen van de administratie te exporteren. Van zeer gedetailleerd tot volledig hoog-over. Hierdoor kan er ten alle tijden het nodige inzicht worden verkregen in bijvoorbeeld de afspraken die in verwerkersovereenkomsten staan, welke verwerkingen een hoog risico bevatten, welke gegevens er door een specifieke afdeling of systeem worden verwerkt en welke beveiligingsincidenten het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Alles in één betrouwbaar systeem, alles in één overzicht.

Kennisbeheer

Overzichtelijk en onderhoudbaar register van gegevensverwerkingen

Met JuriBlox leg je zelf en/of met collega’s een volledig register van gegevensverwerkingen aan. Daarnaast zorgt het verregaande versiebeheer ervoor dat het eenvoudig is om het register up-to-date te houden. Verkrijg uiteindelijk gericht overzicht op verschillende niveaus door de rapportage en export mogelijkheden.

Eenvoudig contracten opstellen

Verwerkersovereenkomsten: van opstellen tot digitaal ondertekenen

Ga efficiënter te werk in het opstellen, uitonderhandelen en tekenen van verwerkersovereenkomsten.
Met JuriBlox hou je controle over je templates, laat je niet-juristen eenvoudig hun eigen verwerkersovereenkomsten opstellen en wordt de specialist of jurist alleen ingeschakeld als dit echt nodig is. Door de begrijpelijke vragenlijst kan iedereen voortaan een verwerkersovereenkomst opstellen. Wordt er een versie gecreëerd waar niet direct een handtekening onder mag? Dan wordt de specialist of jurist automatisch ingeschakeld om een controle uit te voeren.

Door de onderhandel en tekenmodule van JuriBlox is het heen en weer mailen van versies met commentaar verleden tijd. Je werkt samen met collega’s of de wederpartij in een online omgeving die over dezelfde functies beschikt die u inmiddels gewend bent tijdens het onderhandelen. Als er een definitieve versie is, dan kan er direct online woerden getekend.

Eenvoudig contracten opstellen

Datelekken en incidenten – advies en register

Doormiddel van JuriBlox kan ieder persoon in een organisatie een beveiligingsincident of datalek melden, ook als hij of zij geen account heeft. Het systeem zet deze informatie direct om in een rapport, advies en verwerkt deze in een register. De FG of PO ontvangt een notificatie en kan direct actie ondernemen, indien nodig. De genomen vervolgstappen kunnen later eenvoudig worden toegevoegd in het register.

Onderhandelen en ondertekenen

Risicoanalyses & DPIA’s

Het is belangrijk om grip te houden op eventuele risico’s en deze zo veel mogelijk te vermijden. JuriBlox biedt verschillende mogelijkheden om snel inzicht te kijken in bestaande risico’s en onbekende risico’s te identificeren door analyses en DPIA’s.

Onderhandelen en ondertekenen
NDA Lynn

Verzoeken van betrokkenen

De verzoeken van betrokkenen toepassing laat betrokkenen op een gebruiksvriendelijke maar heldere wijze een verzoek indienen. Door een interactieve vragenlijst, gekoppeld aan de privacyverklaring, wordt de betrokkenen begeleid in het indienen van een verzoek. De betrokkene wordt van alle relevante informatie voorzien, bijvoorbeeld uit beleidsstukken zoals de privacyverklaring. Het uiteindelijke verzoek wordt automatisch opgeslagen en biedt alle benodigde informatie om deze in behandeling te nemen. Zo kunnen verzoeken van betrokkenen eenvoudig worden aangemaakt, opgeslagen en afgehandeld.

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.