Inkopers werken slimmer met JuriBlox

Juridische documenten zijn onmisbaar voor een inkoper. Maar door toenemende werkdruk is de kans groot dat processen vertragen, documenten inconsistent zijn en fouten bevatten. Door JuriBlox in te zetten kunnen (inkoop)contracten in een handomdraai worden opgesteld. Op maat en aan de hand van de laatste standaarden. Van kennisbeheer tot digitale handtekening. Alles gecontroleerd en overzichtelijk in één systeem.

Documentcreatie
Geef werk uit handen

Het is niet langer nodig om alles als specialist alles zelf te doen. Gebruik JuriBlox om het opstellen van standaarddocumenten uit handen te geven aan een andere afdeling (bijvoorbeeld sales voor een NDA), terwijl je grip houdt op de kwaliteit en inhoud. Van kennisbeheer tot digitale handtekening, alles gecontroleerd en overzichtelijk in één systeem.

 

Juridische templates

Met JuriBlox maak je zelf of laat je collega’s gebruik maken van juridische templates. Door interactieve vragenlijsten heb je in een handomdraai het juiste document op maat te pakken, zo ook de niet-jurist. Dit betekent dat bijvoorbeeld sales, inkoop of HR hun eigen documenten kunnen samenstellen, met behulp van vooraf goedgekeurde templates.

 

Controle

Indien er maatwerk nodig is of niet goedgekeurde bepalingen worden gebruikt, dan gaat het document automatisch op slot en komt het document ter controle bij de specialist te liggen.

Kennisbeheer met templates

Kennisbeheer

Bouw en onderhoud eenvoudig een database met juridische bepalingen en templates. Deze kunnen vervolgens als bouwblokken worden gebruikt om documenten op efficiënte wijze op te stellen of aan te passen. Houdt hiermee de controle over de juridische inhoud van uw documenten. Uiteraard kunnen wij de templates ook bouwen en beheren.

Documentcreatie

Documentcreatie

Gebruik als inkoper de standaardbepalingen als bouwblokken voor een nieuw document of kies of kies er voor om de sturende/interactieve vragenlijst te gebruiken met preview modus. Op beide manieren heb je snel een gedegen juridisch document  of advies op maat gecreëerd.

Documentcreatie
Contract Life-Cycle Management

Contract Life-Cycle Management

Het is belangrijk om grip te houden op de inhoud en status van documenten en contracten. Met behulp van JuriBlox houd je de controle van het eerste concept tot aan getekende versie. Taken, workflows, vergaand versiebeheer, specifieke notificaties en geautomatiseerde goedkeuringsprocessen zorgen ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent en het overzicht bewaard.

Onderhandelen en ondertekenen

Onderhandelen en ondertekenen

Wij gaan verder dan enkel document automation. Onderhandelingen, samenwerken en ondertekenen is bij ons binnen één platform geïntegreerd. Mailen van documenten is verleden tijd. Met de Team Editor is het mogelijk om (realtime) samen te werken met zowel andere JuriBlox-gebruikers als mensen die niet over een JuriBlox account beschikken. Alles veilig en instelbaar met permissies. Middels suggesties (track changes) en opmerkingen kun je wijzigingen onderbouwen en suggesties accepteren of weigeren, inclusief versiebeheer. Zo kom je intern en/of extern gezamenlijk op een efficiënte wijze tot de eindversie van een document of advies.

Onderhandelen en ondertekenen
Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.