Procesautomatisering voor je documenten

Automatiseer je proces rondom het opstellen en verwerken van documenten eenvoudig met JuriBlox. Naast het eenvoudig opstellen van juridische documenten aan de hand van templates en vragenlijsten zorgen wij er met onze partners voor dat je deze documenten ook direct beschikbaar hebt in een CLM systeem, werk je realtime samen en onderteken je uiteindelijk digitaal beschikbaar voor ondertekening. 

Of download de brochure voor meer informatie

Een greep uit Onze klanten

Logo DAS Rechtsbijstand
Logo Driessen
Logo Van Lanschot Kempen
Mobiel.nl
Thuiswinkel

Integreer documentcreatie in jouw bestaande proces

Documenten komen vaak op verschillende plekken in de organisatie aan pas. JuriBlox biedt een veelzijdige toepassing en kan op diverse afdelingen worden geïmplementeerd. Met waterdichte vragenlijsten en strak ingerichte workflows, heb je de mogelijkheid om document creatie veilig uit te besteden aan elke medewerker. Zo help je elke afdeling om efficiënter en slimmer te werken. 

Integreer met andere applicaties​

Volledige ontzorging met partners​

JuriBlox integreert zijn diensten naadloos met andere applicaties voor een complete dienstverlening.
Rond gecreëerde documenten af met een van de talloze ondertekendiensten of beheer uw contracten naadloos in geavanceerde contract lifecycle management systemen zoals Contractify.

Foutloos en efficiënt

Ontwikkel een veilig werkproces

Documenten ondergaan vaak verschillende wijzigingen, goedkeuringen en ondertekeningen door verschillende teamleden. De legal tech adviseurs van JuriBlox helpen jouw organisatie bij het opzetten van een veilig werkproces, waarbij documenten van begin tot eind centraal en overzichtelijk worden beheerd. Met handige workflows worden automatisch taken aangemaakt om het proces efficiënt te laten verlopen. In onze uitgebreide versiebeheer worden alle aanpassingen vastgelegd en worden alle versies veilig opgeslagen.

Aanvullende bouwstenen

Privacy compliance

Van verwerkingsregister tot aan DPIAs. AVG-compliant met grip en zekerheid.

Contractbeheer

Altijd alle afspraken en looptijden inzichtelijk door middel van eenvoudig contractbeheer.

Digitaal ondertekenen

Laat jouw documenten eenvoudig ondertekenen met ons ruime aanbod aan digitale ondertekenintegraties.

Vrijblijvend advies over wat JuriBlox voor jouw organisatie kan betekenen?