Menu

Shop Software

Bedien klanten via uw eigen webshop voor juridische producten. Op een laagdrempelige wijze genereert uw klant documenten op basis van een interactieve vragenlijst.

Uw eigen juridische webshop starten

Bedien huidige en nieuwe klanten via uw eigen webshop voor juridische producten. De klant genereert zelf documenten en adviezen op maat. De producten worden passend gemaakt aan de hand van een begrijpelijke vragenlijst. Uw juridische webshop verwerkt elke bestelling volledig geautomatiseerd, inclusief betaling.

Doe-het-zelf principe

Uw klant kiest zelf de gewenste documentsoort of doorloopt een hulpprogramma om deze keuze te bepalen. Vervolgens beantwoordt de klant een interactieve vragenlijst om het document op te stellen. Deze garandeert dat het document op maat wordt gemaakt. Tussentijds krijgt de klant uitleg en advies op basis van gegeven antwoorden. De klant selecteert een betaalmethode en ontvangt bij directe betaling meteen het document.

Nieuw businessmodel

Online liggen veel kansen voor juridische dienstverlening. Met een webshop voorziet u klanten van een extra service, genereert u additionele omzet en bouwt u verder aan uw klantenbestand.

Voordelen van Shop Software

Omzet verhogend

Haal nieuwe omzet uit uw shop en maak maatwerkaanvragen eenvoudig mogelijk om uw huidige business te vergoten.

Innoveer

Voorzie uw klanten van een nieuwe dienst die dag en nacht beschikbaar is.

Laagdrempelig

De klant is zelf in staat de vragenlijst in te vullen en ontvangt direct een document of advies dat relevant is.