Menu

Over JuriBlox

Een juridische marktplaats voor nieuwe klanten, contract generatie tool of interne kennisbank om informatie en procesafspraken te beheren? JuriBlox biedt voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Wat is JuriBlox?

JuriBlox is een online dienst (Software-as-a-Service) met name geschikt voor (bedrijfs)juristen, privacy officers, advocaten en inkopers die het mogelijk maakt om juridische documenten, adviezen en gegevensverwerkingen op een nieuwe, snelle manier aan te maken en bij te houden. 

Het bedrijf is opgericht door de eigenaren van ICTRecht B.V. ICTRecht is een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. ICTRecht heeft zich in 10 jaar tijd neer weten te zetten als een belangrijke nichespeler binnen zijn rechtsgebied. Dit is mede tot stand gebracht door de inzet van software om gemakkelijk documenten te creëren. Arnoud Engelfriet en Steven Ras hebben ervoor gekozen deze innovatie breed beschikbaar te maken door JuriBlox als een gedegen bedrijf neer te zetten en de software door te ontwikkelen tot wat JuriBlox nu is.

Hoe werkt JuriBlox?

Via het gebruikersvriendelijke online platform maakt u snel en eenvoudig uw juridische documenten, adviezen en gegevensverwerkingen aan. Door het gebruik van templates wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij bieden u een aantal standaard templates aan en het is daarnaast ook mogelijk om uw document op maat te maken. Door het beantwoorden van een interactieve vragenlijst wordt uw juridische document samengesteld.

Veilig en betrouwbaar

Het is uitermate belangrijk dat uw gegevens en juridische documenten op een veilige plek staan opgeslagen. Onze hosting is ondergebracht bij managed hostingprovider True. Een betrouwbare Nederlandse partij die zijn hosting onderbrengt bij goed beveiligde en geavanceerde datacenters in Nederland en uptime garandeert. True is ISO 27001:2013 gecertificeerd en dat betekent dat het bedrijf werkt volgens de nieuwste internationale normering voor informatiebeveiliging. Daarnaast is de programmatuur van JuriBlox ontwikkeld conform de laatste standaarden en is er rekening gehouden met beveiliging, flexibiliteit, systeem intelligentie en performance.

Voor wie is JuriBlox?

JuriBlox is vooral gericht op gebruikers die met regelmaat juridische documenten, adviezen moeten samenstellen en gegevensverwerkingen bij moeten houden, zoals (bedrijfs)juristen, privacy officers, advocaten en inkopers. Juridische documenten die met regelmaat nodig zijn, zoals een geheimhoudingsovereenkomst of een bewerkersovereenkomst, zijn zeer geschikt om via JuriBlox op te stellen. Maar daarnaast biedt JuriBlox ook de mogelijkheid om grote, complexe maatcontracten aan te maken.