OVER ONS

JuriBlox zet de norm voor legal automation! Onze drijfveer: documenten en processen efficiënter aanpakken met innovatieve technologie. Ieder van ons beschikt over de juiste vaardigheden, kennis en expertise, op zowel juridisch als technisch vlak. We kijken verder dan het eigen vakgebied en pakken op wat bijdraagt aan efficiënte documenten in organisaties

ambitieusbetrokkeneigenzinnig

WIE ZIJN WIJ?

Niels Winters

Niels Winters

Directeur
Mark

Mark Hoogewerf

Accountmanager
Marco Caspers

Marco Caspers

Software Development Manager
wendy-chew

Wendy Chew

Content Developer
Steven Ras

Steven Ras

Founder
Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Founder

OOK BIJ JURIBLOX WERKEN?

Bekijk hier onze vacatures voor leaders in legal automation

INNOVATIE VANUIT ICTRECHT

JuriBlox is opgericht door de eigenaren van ICTRecht, een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. In 10 jaar tijd hebben oprichters en eigenaren Steven en Arnoud het bedrijf neergezet als belangrijke speler in dit rechtsgebied, onder meer door inzet van software voor documentcreatie. JuriBlox is zelfstandig en opereert los van ICTRecht.

VEILIGHEID VAN SOFTWARE EN DATA? VANZELFSPREKEND!

Informatiebeveiliging en veiligheid zijn cruciale onderdelen in onze bedrijfsvoering en de diensten die we aanbieden. Daarnaast ontwikkelen we onze software continu. We gebruiken de laatste standaarden en laten periodiek de software testen door gecertificeerde pentesters.

JuriBlox wordt gehost door hostingprovider True. True is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan internationale normering voor informatiebeveiliging.