Wie zijn we?

Wij zijn juristen met verstand van techniek. Daardoor weten we als geen ander hoe we software moeten bouwen die meerwaarde biedt voor vrijwel alle juridische processen.

Innovatie als drijfveer

Onze missie

Onze drijfveer is om de juridische markt te innoveren, contracten automatisch te genereren en contractprocessen efficiënter en veiliger in te richten. Het automatiseren van juridische processen leidt tot lagere juridische kosten en een hogere arbeidsproductiviteit.

Onze partners

EvidosAangetekend Mailen
ICTRechtZynyo
Onze geschiedenis

JuriBlox is opgericht door de eigenaren van ICTRecht, een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. In 10 jaar tijd hebben oprichters en eigenaren Steven en Arnoud het bedrijf neergezet als belangrijke speler in dit rechtsgebied, onder meer door inzet van software voor documentcreatie. JuriBlox is zelfstandig en opereert los van ICTRecht.

Onze overtuiging

Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat juridische processen intuïtiever en efficiënter kunnen worden ingericht. Met die overtuiging hebben we hét legal tech platform ontwikkeld. Dit platform lost verschillende problemen op, maar zorgt er vooral voor dat zowel juristen als niet-juristen de benodigde juridische documenten en processen op orde kunnen houden.

Juristen met verstand van techniek

Doordat we zowel een juridische als technische achtergrond hebben, weten we als geen ander waar de pijn zit als het gaat om juridische documentatie en hoe we deze pijn technisch kunnen wegnemen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat in principe iedereen een juridisch document moet kunnen opstellen. Daarom zorgen we voor begrijpelijke software, zonder moeilijke termen.

JuriBlox team
Werken bij JuriBlox

We zijn continu op zoek naar nieuw talent die onze klanten willen laten innoveren. Ben jij diegene? Bekijk dan onze vacatures! Geen passende vacature gevonden? Neem dan contact met ons op.

Openstaande vacatures
Junior Accountmanager

Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe leads, het enthousiasmeren van binnenkomende prospects en het converteren van deze prospects naar klant. Je bent in staat om vertrouwen te winnen van nieuwe klanten en een goede relatie te onderhouden met bestaande klanten.

Accountmanager

Je bent verantwoordelijk voor adviseren van nieuwe en bestaande klanten als het gaat over hoe ze ons product kunnen gaan gebruiken in hun organisatie. Je bent in staat om nieuwe kansen en markten te identificeren en stelt hiervoor eigen doelstellingen op.

PHP developer

Als PHP developer bij JuriBlox werk je aan next-generation software voor de juridische markt.

Het JuriBlox team
JuriBlox certificeringen

Het is voor ons van belang om je het vertrouwen te geven dat alle data bij ons veilig kan worden opgeslagen. Daarom zijn we continu onze interne processen aan het verbeteren. Dat doen we door middel van enkele normen waarvoor we ook zijn gecertificeerd. Wil je meer weten over de beveiliging van ons platform? Lees daarover op onze security-pagina.

      

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.