Wij zijn juristen met verstand van techniek!

Daardoor weten we als geen ander hoe we software moeten bouwen die meerwaarde biedt voor vrijwel alle juridische processen.

Onze missie

Onze drijfveer is om de juridische markt te innoveren, contracten automatisch te genereren en contractprocessen efficiënter en veiliger in te richten. Het automatiseren van juridische processen leidt tot lagere juridische kosten en een hogere arbeidsproductiviteit.

9

zelfs 20+ jaar binnen de branche

100

tevreden klanten

1000000

gegenereerde documenten

Onze geschiedenis

JuriBlox is opgericht door de eigenaren van ICTRecht, een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. In 10 jaar tijd hebben oprichters en eigenaren Steven en Arnoud het bedrijf neergezet als belangrijke speler in dit rechtsgebied, onder meer door inzet van software voor documentcreatie. JuriBlox is zelfstandig en opereert los van ICTRecht.

Onze overtuiging

Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat juridische processen intuïtiever en efficiënter kunnen worden ingericht. Met die overtuiging hebben we hét legal tech platform ontwikkeld. Dit platform lost verschillende problemen op, maar zorgt er vooral voor dat zowel juristen als niet-juristen de benodigde juridische documenten en processen op orde kunnen houden.

Verstand van techniek

Doordat we zowel een juridische als technische achtergrond hebben, weten we als geen ander waar de pijn zit als het gaat om juridische documentatie en hoe we deze pijn technisch kunnen wegnemen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat in principe iedereen een juridisch document moet kunnen opstellen. Daarom zorgen we voor begrijpelijke software, zonder moeilijke termen.

 

Deze klanten gingen jou voor

We werken al jaren voor meer dan 100 klanten. Wil je meer weten over hoe deze klanten gebruik maken van ons platform? Lees dan onze succesverhalen.

Logo DAS Rechtsbijstand
Logo Van Lanschot Kempen
Logo Driessen
Thuiswinkel
Mobiel.nl
Logo DAS Rechtsbijstand

“We bouwen met elkaar aan een geweldige tool op een manier waarbij de tevredenheid van zowel medewerkers als gebruikers altijd op 1 staat.”

Niels Winters

Niels Winters

CEO JuriBlox

Werken bij JuriBlox

We zijn continu op zoek naar nieuw talent die onze klanten willen laten innoveren. Ben jij diegene? Bekijk dan onze vacatures! Geen passende vacature gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ben je klaar om jouw processen te automatiseren?