Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden over onze oplossingen, maar heb je toch nog een aantal vragen? We komen graag met je in contact om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Heb je vragen of ben je gewoon benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Algemeen

Support

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van JuriBlox?

Doordat JuriBlox zowel een juridische als technische achtergrond heeft, weten we als geen ander waar de pijn zit als het gaat om juridische documentatie en hoe we deze pijn technisch het beste kunnen wegnemen.

Welke type documenten kan ik met JuriBlox opstellen?

Met JuriBlox is het mogelijk om elk type document te automatiseren. Dit is zelfs niet beperkt tot alleen contracten of overeenkomsten. Elk document dat met enig regelmaat opgesteld moet worden voor jouw organisatie kan geautomatiseerd worden met behulp van onze krachtige template builder.

Ik heb zelf niet de capaciteit om een nieuwe tool te implementeren, wat nu?

JuriBlox bied klanten een complete ontzorging aan. Dit omvat alles van gebruikerstrainingen tot een volledige technische implementatie. Onze legal tech specialisten staan klaar om jouw organisatie te helpen bij het automatiseren van alle document processen.

Integreren jullie ook met mijn huidige systemen?

JuriBlox biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en werkt samen met verscheidene juridische software- en dienstverleners. Bekijk onze volledige lijst met partners hier. Als je jouw huidige systeem niet kunt vinden in ons overzicht, neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat is het beleid omtrent data opslag

Juriblox is iso 2XXXX gecertificeerd, en host alle data in europa. (moet geschreven worden).