Partners

We vinden dat we samen met onze partners nóg betere dienstverlening kunnen aanbieden. Lees hieronder meer over de partners die we hebben. Interesse in een partnerschap?

ICTRecht
ICTRecht

Met een team van meer dan 60 specialisten voorziet ICTRecht haar klanten van deskundig en praktisch juridisch advies op het gebied van privacy, cloud en e-commerce.

Evidos
Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren.

Zynyo
Zynyo

Het is de missie van Zynyo om rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar te maken.

PKIsigning
PKIsigning

Met online software van PKIsigning ondertekenen je gemakkelijk en snel documenten op geavanceerd- en gekwalificeerd niveau.

Aangetekend Mailen
Aangetekend

Aangetekend BV biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken.

Legal Manager
Legal Manager

Het team van Legal Manager biedt world-class support voor corporate housekeeping, contract management en legal compliance.

Partner worden?

Denk je dat we gezamenlijk onze dienstverlening nóg sterker kunnen maken? Neem dan contact met ons op en we gaan gezamenlijk kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.