Partner

Legal Manager

Legal Manager

Oplossing
Juridische support desk

Samenwerking
De samenwerking van Legal Manager en JuriBlox leidt tot een unieke dienst: ‘Templates-as-a-Service’. Voor iedere legal counsel, legal ops manager of procurement manager die interne juridische processen met behulp van documentcreatie en document management willen verbeteren.

Templates-as-a-Service

Legal Manager levert ondersteuning voor corporate housekeeping, contract management en legal compliance. Het team van Legal Manager ontzorgt iedere organisatie en fungeert als een juridische support desk. Door gebruik te maken van legal tech software kunnen de medewerkers van Legal Manager efficiënter te werk gaan. Dat zorgt er voor dat de opdrachtgever zich kan focussen op de zaken die er toe doen.

De unieke combinatie van de diensten van Legal Manager en het platform van JuriBlox zorgt voor een full-service oplossing op het gebied van kennismanagement, documentcreatie en contractbeheer. Ook wel genoemd ‘Templates-as-a-Service’.

 

Full-service documentautomatisering

Het opstellen van (juridische) documenten wordt vaak gezien als repeterend werk. Vrijwel ieder document bevat dezelfde basistekst en wordt aangevuld met situatiespecifieke gegevens. Door het opstellen van de documenten te automatiseren wordt er een efficiëntieslag gemaakt: het opstellen van contracten, brieven of andere juridische documentatie kost nu nog maar een fractie van de tijd die er eerder aan werd besteed.

Voor automatisering van documentcreatie is het van belang om te werken met kwalitatieve juridische modellen. In de meeste gevallen zijn deze al aanwezig, maar kost ook het onderhoud hiervan nog een flinke hoeveelheid aan tijd.

Door het platform van JuriBlox en de diensten van Legal Manager te combineren kan iedere onderneming compleet worden ontzorgd op het gebied van document assembly. JuriBlox zorgt hierbij voor het gebruiksvriendelijke platform, Legal Manager verzorgt de ondersteuning en het beheer over de documentmodellen.

 

Voor wie?

Iedere organisatie met een eigen juridische afdeling, inkoopafdeling of HR-afdeling heeft te maken met grote hoeveelheden aan juridische documenten. Juist daar is een grote besparing te realiseren. We werken vaak samen met:

  • legal counsel
  • head of legal
  • legal ops manager
  • procurement manager
  • CFO

 

Over de samenwerking

Niels Winters van JuriBlox: “Voor JuriBlox is dit een eerste stap in de samenwerking met een dienstverlener als Legal Manager. We zijn enthousiast over de extra kracht die dit geeft aan onze oplossingen. Klanten zullen ontdekken hoe soepel de combinatie van software en diensten zal zijn“.

Jan-Willem Prakke van Legal Manager: “De samenwerking met JuriBlox geeft ons de mogelijkheid om onze cliënten nog beter van dienst te zijn. De combinatie van JuriBlox en de diensten van Legal Manager bieden een perfecte oplossing voor bedrijven die het werken met contract templates en document assembly willen verbeteren. Samen bieden we een full-service oplossing, waardoor de klant zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten“.

Alle voordelen
op een rij

Sneller documenten opstellen
Het opstellen van (juridische) documenten kan veel sneller door gebruik te maken van gestandaardiseerde modellen.

Consistentere documentatie
Door standaardisatie ben je zeker van consistentie in de (juridische) documenten die binnen jouw organisatie worden opgesteld.

Geen risico’s
Bepaal vooraf welke juridische afspraken mogen worden gemaakt. Dit voorkomt dat er onnodige risico’s worden genomen.

Geen grote investeringen
Er zijn geen grote investeringen nodig om een eigen legal support desk in te richten die ondersteuning geeft bij corporate housekeeping.

Lagere kosten
Door de processen efficiënter in te richten en doordat je geen personeel in dienst hoeft te nemen zijn de kosten lager.

Flexibel inzetbaar
Afhankelijk van de behoefte kunnen de diensten van Legal Manager en JuriBlox flexibel worden ingezet.

Meer weten?

Wil je meer weten over de dienst ‘Templates-as-a-Service’ of wil je weten wat de full-service oplossing voor jouw onderneming kan betekenen? Laat hier dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.