Toepassingen van JuriBlox

Het platform van JuriBlox kent verschillende toepassingen. Creëer gemakkelijk jouw eigen toepassing of geautomatiseerde processen.

Contract Life-Cycle Management

Nauwkeurige juridische documenten zijn onmisbaar voor je organisatie. Maar door toenemende werkdruk is de kans groot dat processen vertragen, documenten inconsistent zijn en fouten of risico’s bevatten. Dat is verleden tijd met de JuriBlox Legal Suite.

Kennisbeheer

Efficiënter werken en meer kennisdeling binnen het kantoor? Werken met (eigen) geautomatiseerde modellen en templates maar wel je vrijheid/flexibiliteit in het maatwerk bewaren? Het beste van beide werelden: JuriBlox Legal Suite!

Kennisbeheer met templates

Stel eenvoudig juridische documenten op óf laat dit doen door collega’s zonder juridische kennis. Door gebruik te maken van slimme vragenlijsten kunnen er amper fouten worden gemaakt. En dat direct volledig in eigen huisstijl en gekoppeld aan bestaande documentmanagementsystemen.

Onderhandelen en ondertekenen

Juristen gebruiken JuriBlox om realtime samen te werken in documenten. De overeenkomst verlaat de vertrouwde omgeving van JuriBlox niet, waardoor documenten niet verloren gaan, de authenticiteit wordt geborgd, en je als gebruiker volledig in control bent.

Digitaal ondertekenen

Uiteindelijk zal een juridisch document ondertekend moeten worden. Hiervoor biedt JuriBlox de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen. De elektronische handtekening voldoet aan de eisen uit de Europese eIDAS-verordening.

NDA Lynn

Wat staat er in dit contract en wat betekent dat voor mij? Het beoordelen van (ontvangen) contracten levert vaak een bottleneck op. Hierdoor lopen veel deals en processen ernstige vertraging op. Het automatiseren levert vaak grote risico’s op, maar door Lynn is dat verleden tijd.

Eenvoudig privacy compliant

Ben je verplicht een verwerkingsregister aan te leggen of datalekken registreren? JuriBlox Privacy biedt uitkomst. JuriBlox biedt één platform om al je privacy zaken overzichtelijk en centraal te regelen.

Juridisch klantenportaal
Juridisch klantenportaal

Biedt klanten of leden toegang tot een eigen omgeving, volledig in jouw huisstijl. Een privacy-portaal, een documentenkluis of een veilig samenwerk omgeving, realiseer het met het whitelabel portaal van JuriBlox.

Juridische documentenshop
Juridische documentenshop

Soms zijn klanten niet op zoek naar adviestrajecten of complexe documenten. Waarom duur handmatig opgestelde document als geautomatiseerd maatwerk volstaat? Met een eigen juridische webshop lever je klanten volledig geautomatiseerd hun document op maat.

Meer weten over ons platform?

Alles weten over de functionaliteiten van binnen JuriBlox? Wil je weten of jouw legal tech toepassing op ons platform kan worden gebouwd? Onze legal tech specialisten denken graag vrijblijvend met je mee.