Contract wel of niet tekenen?

Wat staat er in dit contract en wat betekent dat voor mij? Het beoordelen van (ontvangen) contracten levert vaak een bottleneck op. Hierdoor lopen veel deals en processen ernstige vertraging op. Het automatiseren levert vaak grote risico’s op, maar door Lynn is dat verleden tijd.

Lynn is een AI en interpreteert de contracten op punten die voor jou belangrijk zijn. Zo weet je vrijwel direct waarom je wel of niet kan tekenen en krijg je bijvoorbeeld een overzicht met dealbreakers. Lynn stopt hier niet. Track changes en doen van suggesties in de tekst is geen probleem.

Ontdek het legal tech platform van JuriBlox, download de gratis brochure:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NDA Lynn
Geautomatiseerd advies op maat

Upload je document eenvoudig in Lynn of stuur deze via mail. Binnen enkele minuten krijg je het document terug met een advies op maat.

Middels een rapport en gerichte comments in het originele document weet je precies waar het probleem zit. Zo kan je snel door met de onderhandelingen. Lynn is op dit moment beschikbaar voor NDA’s en verwerkersovereenkomsten (DPA’s). Andere documenten volgen.

Een maatwerk Lynn behoort tevens tot de mogelijkheden, mits genoeg documenten beschikbaar om de AI te kunnen trainen. Daarnaast is het mogelijk Lynn whitelabel af te nemen.

Alle voordelen op een rij

Low-code progammeren
Binnen JuriBlox is het mogelijk om rekenkundige modellen toe te passen en je eigen apps te bouwen en extern beschikbaar te maken.

Geautomatiseerde documenten
Creëer geautomatiseerde documenten eenvoudig door gebruik te maken van templates en bijbehorende vragenlijsten.

Real-time onderhandelen
Het heen-en-weer sturen van documenten is verleden tijd. Onderhandel online in één betrouwbare omgeving waarin alle handelingen worden gelogd.

Workflows
Goedkeuring door andere gebruikers, acties na het beantwoorden van een bepaalde vraag. JuriBlox maakt diverse workflows mogelijk.

Document management
Houd al je documenten bij op een centrale beveiligde plaats met uitgebreide zoekmogelijkheden. Documenten kunnen worden voorzien van tags.

Elektronisch ondertekenen
Laat documenten vanuit het platform direct door een of meerdere (externe) personen ondertekenen waarvan de elektronische handtekening rechtsgeldig is.

Probeer JuriBlox of vraag een demo

We laten je graag zien waar we trots op zijn. Daarom geven we je accountgegevens van een demo-account of een vrijblijvende demonstratie van ons platform. In geval van vragen denken onze legal tech specialisten graag vrijblijvend met je mee.

Deze klanten gingen je voor