Werk online samen in één document

Juristen gebruiken JuriBlox om realtime samen te werken in documenten. De overeenkomst verlaat de vertrouwde omgeving van JuriBlox niet, waardoor documenten niet verloren gaan, de authenticiteit wordt geborgd, en je als gebruiker volledig in control bent over het samenwerkings- en/of onderhandelingsproces. Van alle wijzigingen (track changes) en opmerkingen wordt een audit trail bijgehouden.

Ontdek het legal tech platform van JuriBlox, download de gratis brochure:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onderhandelen en ondertekenen
Altijd de juiste versie bij de hand

Hoe herkenbaar is het dat het heen-en-weer sturen van documenten tot verwarring leidt? Verschillende versies, onzichtbare wijzigingen en een onoverzichtelijk proces is frustrerend.

Met het platform van JuriBlox werk je nauw samen aan het document met je collega of met de wederpartij. Dit zorgt er voor dat je altijd toegang hebt tot de laatste versie en heb je direct inzicht in alle wijzigingen.

Documenten verlaten de vertrouwde omgeving JuriBlox niet, tot op het moment dat iedereen akkoord is met de laatste versie van het document.

Alle voordelen op een rij

Low-code progammeren
Binnen JuriBlox is het mogelijk om rekenkundige modellen toe te passen en je eigen apps te bouwen en extern beschikbaar te maken.

Geautomatiseerde documenten
Creëer geautomatiseerde documenten eenvoudig door gebruik te maken van templates en bijbehorende vragenlijsten.

Real-time onderhandelen
Het heen-en-weer sturen van documenten is verleden tijd. Onderhandel online in één betrouwbare omgeving waarin alle handelingen worden gelogd.

Workflows
Goedkeuring door andere gebruikers, acties na het beantwoorden van een bepaalde vraag. JuriBlox maakt diverse workflows mogelijk.

Document management
Houd al je documenten bij op een centrale beveiligde plaats met uitgebreide zoekmogelijkheden. Documenten kunnen worden voorzien van tags.

Elektronisch ondertekenen
Laat documenten vanuit het platform direct door een of meerdere (externe) personen ondertekenen waarvan de elektronische handtekening rechtsgeldig is.

Probeer JuriBlox of vraag een demo

We laten je graag zien waar we trots op zijn. Daarom geven we je accountgegevens van een demo-account of een vrijblijvende demonstratie van ons platform. In geval van vragen denken onze legal tech specialisten graag vrijblijvend met je mee.

Deze klanten gingen je voor