Ondertekenen zonder papierwerk

Uiteindelijk zal een juridisch document ondertekend moeten worden. Hiervoor biedt JuriBlox de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen. De elektronische handtekening voldoet aan de eisen uit de Europese eIDAS-verordening. Daarmee is het ondertekenen van papierwerk verleden tijd en kunnen ondertekenprocessen volledig automatisch worden uitgevoerd.

Ontdek het legal tech platform van JuriBlox, download de gratis brochure:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Digitaal ondertekenen
Wees zeker van de inhoud

Naast het ondertekenen van juridische documenten is ook het accorderen van deze documenten in sommige gevallen noodzakelijk. Middels het platform van JuriBlox bepaal je wie goedkeuring moet geven op het contract en wie het contract moet ondertekenen.

Een ondertekenaar zal het ondertekenverzoek alleen krijgen wanneer zijn of haar voorganger het document heeft goedgekeurd. Dat scheelt tijd en ben je zeker van de juiste inhoud van het document.

Gebruik je vaker dezelfde ondertekenaars? Maak dan gebruik van het gemakkelijke adressenboek die automatisch de gegevens die je zoekt aanvult.

Alle voordelen op een rij

Low-code progammeren
Binnen JuriBlox is het mogelijk om rekenkundige modellen toe te passen en je eigen apps te bouwen en extern beschikbaar te maken.

Geautomatiseerde documenten
Creëer geautomatiseerde documenten eenvoudig door gebruik te maken van templates en bijbehorende vragenlijsten.

Real-time onderhandelen
Het heen-en-weer sturen van documenten is verleden tijd. Onderhandel online in één betrouwbare omgeving waarin alle handelingen worden gelogd.

Workflows
Goedkeuring door andere gebruikers, acties na het beantwoorden van een bepaalde vraag. JuriBlox maakt diverse workflows mogelijk.

Document management
Houd al je documenten bij op een centrale beveiligde plaats met uitgebreide zoekmogelijkheden. Documenten kunnen worden voorzien van tags.

Elektronisch ondertekenen
Laat documenten vanuit het platform direct door een of meerdere (externe) personen ondertekenen waarvan de elektronische handtekening rechtsgeldig is.

Probeer JuriBlox of vraag een demo

We laten je graag zien waar we trots op zijn. Daarom geven we je accountgegevens van een demo-account of een vrijblijvende demonstratie van ons platform. In geval van vragen denken onze legal tech specialisten graag vrijblijvend met je mee.

Deze klanten gingen je voor