Automatisch contracten opstellen zonder risico’s

Stel eenvoudig juridische documenten op óf laat dit doen door collega’s zonder juridische kennis. Door gebruik te maken van slimme vragenlijsten kunnen er amper fouten worden gemaakt. En dat direct volledig in eigen huisstijl en gekoppeld aan bestaande documentmanagementsystemen.

Met het documentgeneratieplatform van JuriBlox is het mogelijk om gecompliceerde documenten inclusief bijbehorende beslisbomen te maken.

Ontvang de gratis brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Documentcreatie
Risico's zijn verleden tijd

Juridische werk uit handen geven of efficiënter werken betekent vaak dat de kwaliteit afneemt en risico’s opduiken. Dat is met het platform van JuriBlox verleden tijd geworden.

Door slimme beslisbomen kan de gebruiker geen verkeerde keuze maken. Duikt er eventueel toch een risico op, dan kan automatisch een seintje gegeven worden aan de verantwoordelijke jurist. Op die manier houd je altijd controle.

Daarnaast is het na het doorlopen van de beslisboom niet meer nodig om opmaak van het document aan te passen. De gewenste huisstijl wordt direct op het document toegepast. Hierdoor kan het document direct naar de wederpartij en/of kan deze ondertekend worden.

Alle voordelen op een rij

Low-code progammeren
Binnen JuriBlox is het mogelijk om rekenkundige modellen toe te passen en je eigen apps te bouwen en extern beschikbaar te maken.

Geautomatiseerde documenten
Creëer geautomatiseerde documenten eenvoudig door gebruik te maken van templates en bijbehorende vragenlijsten.

Real-time onderhandelen
Het heen-en-weer sturen van documenten is verleden tijd. Onderhandel online in één betrouwbare omgeving waarin alle handelingen worden gelogd.

Workflows
Goedkeuring door andere gebruikers, acties na het beantwoorden van een bepaalde vraag. JuriBlox maakt diverse workflows mogelijk.

Document management
Houd al je documenten bij op een centrale beveiligde plaats met uitgebreide zoekmogelijkheden. Documenten kunnen worden voorzien van tags.

Elektronisch ondertekenen
Laat documenten vanuit het platform direct door een of meerdere (externe) personen ondertekenen waarvan de elektronische handtekening rechtsgeldig is.

Probeer JuriBlox of vraag een demo

We laten je graag zien waar we trots op zijn. Daarom geven we je accountgegevens van een demo-account of een vrijblijvende demonstratie van ons platform. In geval van vragen denken onze legal tech specialisten graag vrijblijvend met je mee.

Deze klanten gingen je voor